måndag 13 augusti 2012

2 veckor gammal

Vi har nu vart hemma i 2 veckor med vår lilla älskling. Herre jisses vilket jobb. Första dagarna var man ju livrädd för allt. Vi kunde inte lägga ner honom utan han ville bara ligga i famnen vilket gjorde de omöjligt nästan att ens lämna soffan. Min rumpa har aldrig varit så bortdomnad. Första natten som vi faktiskt kunde lägga ner honom och han somna blev vi oroliga för att han låg själv :P så dum man är.
Han är fortfarande väldigt fast vid famnen men när han har sin långa sov stund, vilket är 2-4 ggr per dag, så ligger han själv. Jag hoppas att han klarar sig mer och mer utan famnen annars kommer jag få ett helvete om 3 veckor när Dennis börjar jobba och Otto måste ut. Vincent måste ju kunna ligga i vagnen då utan att ha sin sovstund.

Vi har tagit de väldigt lugnt dessa veckorna med bara en besökare om dagen. Känns som dagarna bara flyger iväg fast att vi inte gör nått.
Otto kom hem igår och han är jätte duktig. Han som är van att sova i vår säng sover nu ute i vardagsrummet utan att gnälla. Han är som en stolt storebror som skyddar :)
Nu har vi även lyckats komma ut på promenader vilket är otroligt skönt. Har aldrig saknat naturen och friska luften så mycket som jag gjorde första veckan hemma. Fast de kan ju ta 4-5 h från de att vi tänkte gå ut till att Vincent tillåter oss att gå ut. Han måste verkligen sova för att de ska gå.

De är helt fantastiskt hur mycke dom små liven utvecklas på bara nån vecka. Varje dag sker förändringar och när man tror man har lärt sig nått så ändras de nästa dag. Men nu känns de som man börjar komma in i de. Man blir lite säkrare på sin sak.

Jag hade tänkt föra lite som en dagbok här med hans utveckling från dag till dag men kom på de försent. Men lite uppdateringar blir de. Mest för att jag själv kan gå tillbaka och läsa om denna tid senare. Se kort och hur han utvecklas.

Stor säng, liten pöjk

1 kommentar:

  1. Åh va många härliga kort du har lagt ut! Älskar kortet där man har blå tröja, så fin :)

    SvaraRadera