onsdag 9 maj 2012

Regnig morgon.

Idag faller regnet ner utanför fönstret. Jag, Otto och Torkie sitter i soffan och myser efter frukosten. Börjar 11 idag. Tyckte faktiskt de va riktigt mysigt ute med regnet. De luktade så gott ute :)
Torkie har vart här nu i 3 dar och lekt med Otto, men ikväll är de dax för honom att åka hem. Då är de bara jag och Otto kvar här hemma. Dennis åkte till Leksand i morse med jobbet och kommer hem imorn. Vi saknar honom redan.
Till helgen är de Dennis tur att va ensam. Då åker jag, Otto, mamma, Anette och Nikita till Linköping och nynäshamn för lite Agility. Längtar! Ska bli skitkul!

Lille skrutten, eller stig ;), har levt full rulle i 2 dar nu. Tror han tränar karate där inne eller gör "jumping jacks" bra mår han i allafall och vi följer kurvan perfekt med våra värden. Inte nog med att stig är på väg. Även mamma ska få en liten bäbis. Om några veckor hämtar hon hem lille solo/ossy. En otroligt söt Australien shepherd. Han ska få bo här på dagarna och jag ska träna och tävla i Agility om allt går som de ska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar