torsdag 31 maj 2012

Piggare kille

Nu börjar äntligen Otto bli sig själv igen :) skönt! Tratten får han dock ha på sig lite till för han kan inte låta bli rumpan.

Tänkte testa ett nytt recept på tacopaj nu. Har en app som jag bara ÄLSKAR med massa bra och enkla recept. Rekommenderar starkt!

Ikväll blir de väll mer Ghost Recon med älskling och vänner. Riktigt bra spel faktiskt. Kom in i kontrollerna fort men ska bara få lite mer finess på de :P

tisdag 29 maj 2012

Ännu mer boande

Nu har spjälsängen kommit på sin plats. Madrass och skydd är oxå fixat. Bara täcke, kudde och lakan som saknas. Och skrutten såklart ;)

Skrutten fick även sin första leksak av farfar idag. Han får dock vänta 3 år innan han får leka med den men ändå :)

måndag 28 maj 2012

Sommarboa

Äntligen är våran uteplats klar!

Borta är de fula bruna staketet med insyn. Istället står där nu ett fint staket som gör att vi slipper nyfikna gekåskunder. Nu är de helt underbart att sitta ute och bara njuta av att kunna va lite mer privat.
Är supernöjd!! Dennis och pappa gjorde ett jättejobb i värmen. Tack pappa för att du hjäpte oss.
Nu ska de bara upp lite blommor på spaljen :)


Före




Efter




















Medans killarna kämpade i värmen hängde jag med Loke. Anette va inne på Hår & Häpna på Gekås och gjorde sig vacker så jag fick va barnvakt vilket jag gärna tackar ja till. Vi gjorde nog allt man kan göra som barn i Ullared. Kolla in leksaksavdelningen, klättra på brandbilen inne på Sko-Boo, lekte på lekplatsen och kolla på film inne på Gekås. Efteråt blev de gofika på Rasta.


Tumme upp från Loke






På kvällen invigde vi våran underbart fina uteplats med grillning med bästa vänner. De va en helt perfekt dag. Och pricken över i:t va att jag fick beviljad gravidpenning och jobbar numera halvtid :)




Annars är allt lungt. Skrutten växer så de knakar där inne. Är i vecka 31 + 4 så de är snart bara 8 veckor kvar. Tiden springer iväg.
Vi fick åka in i lördags kväll med Otto och en sprucken analsäck. Stackars Otto har så ont :( Jag hoppas han repar sig snart, vill ha tillbaka min gamla Otto igen.




Måste bara lägga in en bild på min otroligt vackra kusin också från balen.


torsdag 17 maj 2012

10 veckor kvar!

Då va man i vecka 30. De har gått sjukt fort men samtidigt känner jag att de är för lång tid kvar. Vill ha lille skrutten nu.
Har börjat bli riktigt trött på eftermiddan när jag jobbar. De är tungt i huvud och kropp. Hoppas få gravidpenning och gå ner halvtid.
Skrutten håller igång för fullt som vanligt. Idag har han tryckt på ett och samma ställe hela tiden.
Va på Agility i Linköping i helgen med Anette och mamma. De va riktigt roligt och de gick bra! En pinne i hopp blev de :)
Hoppas att jag kan va med på några fler tävlingar innan de är dags.

onsdag 9 maj 2012

Sommar!!

Vet inte vart jag ska ta vägen när jag känner alla sommar dofter ute. De bara spritter i kroppen när jag ser allt slå ut. Längtar så mycke till sommaren och längtar så mycke efter att lilla Stig ska vara här.

Regnig morgon.

Idag faller regnet ner utanför fönstret. Jag, Otto och Torkie sitter i soffan och myser efter frukosten. Börjar 11 idag. Tyckte faktiskt de va riktigt mysigt ute med regnet. De luktade så gott ute :)
Torkie har vart här nu i 3 dar och lekt med Otto, men ikväll är de dax för honom att åka hem. Då är de bara jag och Otto kvar här hemma. Dennis åkte till Leksand i morse med jobbet och kommer hem imorn. Vi saknar honom redan.
Till helgen är de Dennis tur att va ensam. Då åker jag, Otto, mamma, Anette och Nikita till Linköping och nynäshamn för lite Agility. Längtar! Ska bli skitkul!

Lille skrutten, eller stig ;), har levt full rulle i 2 dar nu. Tror han tränar karate där inne eller gör "jumping jacks" bra mår han i allafall och vi följer kurvan perfekt med våra värden. Inte nog med att stig är på väg. Även mamma ska få en liten bäbis. Om några veckor hämtar hon hem lille solo/ossy. En otroligt söt Australien shepherd. Han ska få bo här på dagarna och jag ska träna och tävla i Agility om allt går som de ska.

torsdag 3 maj 2012

Sommaren är på gång

Sitter ute på altanen och bara njuter. Över 20 grader i solen och inte mycke mindre i skuggan. Nice!! Tyvärr väntas de kyla och regn igen till helgen men va gör de nu.

Idag är de 12 veckor kvar alltså vecka 28 nu. De tar sig. Magen växer som bara den och de är full hålligång där inne. Min underbara man tog med mig till kungsmässan igår så jag fick uppdatera sommargarderoben lite. Allt har ju blivit för smått. Men nu ska jag nog klara mig ett tag.

Trillade ur badkaret förra veckan. Började halka omkring där inne och tänkte att nu är de kört, men jag satte mig på badkarskanten och räddades av draperiet..........tills de gav vika och jag föll med ryggen före ut på golvet. Gjorde rörelser som jag inte gjort på länge och de kändes dagarna efter :P allt gick bra och jag kunde inte sluta skratta efteråt. Måste sett asroligt ut! Dennis kom in och fick se en naken liten tjockis med draperiet i handen :D
Men nu har jag köpt halkskydd så de ska förhoppningsvis inte hända igen.