måndag 28 februari 2011

Oh Happy Monday

Även idag fick jag ett glatt besked. På fredag börjar jag jobba igen :) jag gillart!
Ska bli så kul att få börja jobba igen och träffa alla Goa gubbar.

Jag o Otto va nyttiga och gick till Ullared igen :) de va skönt. Fast Otto va lite grinig. Han kröp ihop och ville bara vända o gå hem så jag fick dra och bära han. Han blir sån ibland, rädd. Men vi kom fram och väl i Ullared va han glad igen.




Nu ska de ätas. Kyckling ciabata med mangoraja blir de. Nått jag fick lära mig på På G. Supergott!!!!



söndag 27 februari 2011

Sci-fi

Fick en väldigt god nyhet i morse som gjorde mig väldigt glad :D men nog om det.

Idag tänkte vi tatt en snabbis till Ikea men på vägen ångrade vi oss och åkte på sci-fi mässa. Vi jäktade satan för att hinna eftersom jag va tvungen att va hemma 16. Vi vad där 13 vilket vi tyckte skulle räcka, då skulle vi ha 2 timmar på oss. Vi va ute från mässan 13.30. Vilken skit.
De bra va väll att vi fick se hulken och vi slapp jäkta hem :) hann ju tillomed blogga innan 16.

Ja de va väll allt. Dags för spa-manikyr.








fredag 25 februari 2011

Färdig

Nu är prinsen hemma igen. Otto va jätteduktig men är lite omtöcknad. tandstenen är borta och oxå en tand som dom drog. Ett blått bandage runt benet efter kanylen har han oxå. Nu får hjälten vila resten av kvällen.



Fina Otto

Idag är Ottos dag. Han är just nu hos tandläkarn och tar bort tandsten och får även klorna klippta, vilket jag tycker är väldigt skönt att slippa. Igår blev han även klippt, borstad och tvättad :) som en helt ny hund. Ska hämta han i eftermiddag. Måste erkänna att jag saknar honom.

I väntan på tandläkarn.



torsdag 24 februari 2011

Tittut

Cia har har hittat ett nytt sovställe.



onsdag 23 februari 2011

Bling

Som många vet fick jag lägga ner min nagelsalong eftersom jag fick eksem/allergi av produkterna jag arbeta med :(. Tror även att stress va en stor bov. Hälsan kommer ju först. Efter allt arbete jag la ner under hösten och efter de bakslaget har jag inte kunnat eller haft lust att göra naglar. Kände mig bara deppig över allt. Nu har jag fått tebax lite skaparglädje igen och känner att jag vill börja "nagla" igen. Tyvärr är jag fortfarande inte frisk på händerna men jag har köpt handskar som jag så smått ska testa och ,om de funkar, oxå vänja mig vid. Jag vill inte börja jobba me de igen just nu, utan bara göra på de närmaste såsom mamma o mormor, och på mina vilkor. Vet att de är många där ute som vill att jag ska börja igen, men tanken på att boka kunder får mig att bli stressad så ni får snällt vänta. Jag hör av mig när jag är redo. Hoppas ni alla förstår.
Jag ska erkänna att även om jag har handskar så är jag rädd för att testa igen. Skräcken av att vakna mitt i natten av att händerna kliar och är fyllda av blåsor och hud som bara ramlar av sitter kvar. Och dom är fortfarande inte läkta efter 2 månader.

Hur som helst sitter jag nu och går igenom alla mina dekorationer.

Vad skulle ni valt om ni skulle gjort naglar nu???





tisdag 22 februari 2011

275 dagar kvar

Vill bara säga att de är 275 dagar kvar tills vi drar till Thailand. Behöver jag säga att jag längtar?!

De bästa är att dagen efter våran ankomst till Khao Lak kommer världens bästa Anette och Krocket ner. Dom kommer bo på samma hotell och softa med oss i 2 veckor.
Vet inte hur jag och Anette ska klara av denna väntan. Men som sagt de är tur att de är vår, sommar, grillning, jobb, agility och träning (måste få tajtat kroppen till resan) innan så att tiden kanske går fort.

söndag 20 februari 2011

Vårkänslor

Man blir så glad när solen skiner. De spritter i hela kroppen. Hittade t.o.m vårtecken för några dagar sen, snödropparna börjar titta fram och videkissarna börjat slå ut :) snart kan man sitta ute med en kopp kaffe i solen med en filt runt sig.
Fick reda på nått väldigt kul idag, mer kan jag inte säga förrän jag vet säkert men de har med vår resa att göra :)










Även djuren njuter i solen.

lördag 19 februari 2011

Friluftsliv

Idag har varit en helt underbar dag.
Jag, Dennis och Otto gick ner till sjön där vi mötte upp Pappa, Janne och Christer. Sen bar de ut på isen för pimpelfiske och grillning. Varm choklad ute i det fria med klarblå himmel och sol är underbart! Mamma kom och hälsa på en liten stund, senare kom även Smulan, Lisa och Samuel.

Jag va dock lite orolig att va mitt ute på isen även om de va en halv meter tjock is. Tycker inte om när de brötar i isen rakt under en. Usch o fy.



















onsdag 16 februari 2011

Dessa katter

Toast jagar snöflingor ............. inne



Tydligen för kallt att göra de ute.

Plötsligt händer de

Hör och häpna! Pappa är hos frissan.
De är inte varje dag. Borde nog köpa sig en trisslott idag när man har sån här tur och får med han till frissan och på Gekås dessutom.





Sicken snygging!

tisdag 15 februari 2011

Choklad är himmel

Vet att de inte hjälper min framgång för beach 2011 men får man nått såhär gott i Alla Hjärtans Dag så får man äta :)
Tack älskling!



måndag 14 februari 2011

LÄNGTAR!!!

Fy bubblan va jag längtar till 24 november nu. Då åker jag och min älskade Dennis till Khao Lak
Thailand. Vi är nog dom enda i hela Sverige som längtar till november just nu :P
De är tur att de är härlig vår och sommar i mellan och att man kommer jobba mycke så att tiden går fort.


Kärlek!

Idag är de Alla Hjärtans Dag!
Kärleken flödar i världen, choklad och blommor köps i mängder.
Här hemma är de alla hjärtans dag varje dag :) och de borde de va överallt. Man ska uppvakta sina nära och kära oavsett om de är en speciell dag eller inte, tycker de ska gälla alla dagar som finns. Men de är väll bra att vi höjer upp kärleken lite extra nån dag.

Vi firar genom att äta lite middag ihop och till efterrätt blir de varsin smarrig bakelse.


Min underbara pappa kom upp med en bukett rosor. Tack pappa, älskar dig!

Jag älskar Dennis mer än nått annat på denna jord och de hoppas jag han vet. Han är mitt allt.


lördag 12 februari 2011

Härliga soliga lördag!

Idag begav jag och Dennis oss till falkenberg, köpte med oss lite fika och satte oss i solen vid havet. Helt underbart! De är så skönt att känna hur solen värmer i ansiktet.

Nu har vi handlat och är på väg hem. Ikväll ska Dennis stå för matlagningen. Kommer bli supergott.





fredag 11 februari 2011

Varm om fötterna

Nu är mina tovade tofflor färdiga. Fina eller hur :)
Som ni ser i före bilden nedanför så stickas dom väldigt stora sedan valkas dom för att bli mindre. tvättade dom i maskinen 2 gånger utan att nått hände. Efter tredje tvätten kom dom ut som två små bollar. Så söta. Jag har ju små fötter men dessa va babystorlek, så de va bara att dra och slita och tillslut så passa dom. Nu ska resten av familjen få ett par :)



Före



Väntan



FÄRDIGA!

torsdag 10 februari 2011

Pimpat mobilen

Idag fick jag äntligen hem mitt snygga fodral till min Iphone. Jag är expert på att ta sönder saker så detta passade perfekt. Både snygg och praktisk.
Den är köpt på mytrendyphone.com. Den är handgjord och gjord av läder. Najs!



onsdag 9 februari 2011

Lite av varje

Idag har jag vart på ett väldigt trevligt och intressant möte. Vill inte gå in mer på detaljer men även Dennis ska få lyssna så får vi se vad som händer i framtiden. Spännande!

Hämtade ut ett stort paket från ellos idag. Förutom lite kläder så pimpade jag om sängen lite.



måndag 7 februari 2011

Stickning o fika

Ikväll åkte jag med mormor och Nina till Adels Garn i Hjortsberg för att sticka och fika, stickcafe helt enkelt :)
Tyckte de va jättetrevligt. Sitta o umgås och träffa nya människor. Butiken va supermysig och ägaren trevlig och hjälpsam. Började på ett par tofflor som jag tror kommer bli jättemysiga. Kommer definitivt åka dit igen.





fredag 4 februari 2011

Fin fint

Har införskaffat mig nya fina vandrar skor. Mina gamla gick sönder så underbara mamma fixade hem ett par nya :)




Dessa blir perfekta resten av vintern tills våren kommer och löparskorna ska fram.

torsdag 3 februari 2011

Träningstips


Måste bara tipsa om en superbra app till alla er Iphone användare.
Walkmeter. Du startar den när du börjar din motionsrunda, den håller sen koll på tid, distansen, hur hög hastighet du har hållt, hur många kalorier du bränt, hur mycke klättring du gjort o.s.v. Du kan sen kolla på hela rundan du har gått på en karta via google map. Rundan lägger sig sen i en kalender så att du kan hålla koll på dina motionspass. Man kan byta aktivitet beroende på om du går, cyklar, springer, ja du kan till och med ha den när du åker bil.
Denna appen har peppat mig mer inför min träning eftersom jag har mer koll på min träning och kan pressa mig själv och hitta nya vägar :)