söndag 28 oktober 2012

Vaccination och vagga

I tisdags va de dags för första vaccinationssprutorna för lilla Vinnie. Stackars liten va helt otröstlig på eftermiddag och kvällen. Men sen sov han nästan hela natten med bara en matning. Nu mår han fint igen. Däremot är hans bajs alldeles vattnigt och ofta grönt. Ibland har de till och med vart ofärgad vätska. Känns inte som de är helt ok men Bvc säger att de inte är nån fara så länge han är pigg, äter och kissar. Men vi ska och väga han för säkerhet skull på tisdag. 6200 gram och 60 cm är vår lille knodd nu :) pratar och skrattar gör han oxå för fullt. Tänk så mycke som händer på tre månader.

Vara inne på Gekås och spenderade massa pengar idag. Bl.a. köpte vi fötter som man sätter på spjälsängen för att få vaggeffekt. Får annars sitta och gunga hans rumpa för att han ska somna men nu borde jag kunna ligga kvar i sängen och halvsova medans jag vaggar honom.

Nu har äntligen solen och frosten kommit. Tycker de är så mysigt. Helgen har vart helt underbar med klarblå himmel! Morgnarna är så underbart vackra med frosten som gnistrar i solen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar