onsdag 29 februari 2012

Vårsolen!

Premiär för kaffe i vårsolen. Underbart!

Våratädning

Nånstans i röran finns Otto. Kan du se var???

Vi håller på att röja ut hemma. Mycket grejer blir de och Otto får liga där han får plats :)

måndag 27 februari 2012

Våffelfrukost

Ibland får man lyxa till de lite ;)

söndag 26 februari 2012

Myser in våren

Härligt att få in lite ljusa våriga färger och tulpaner :)

lördag 25 februari 2012

Årets första tävling

Idag va de dags för årets första Agility tävling med Anette och Nikita i Borås. Två Agility klass 2 va de. Tyvärr gick de inte så bra. Men vi lärde oss mycke som vi tar med oss till träning och nästa tävling.
Tycker de är så roligt med Agility och längtar till jag kan skaffa en hund som jag kan träna med. Otto är tyvärr för gammal för att börja med men han kan och tycker de är roligt :)

Borås. Here we come

Dags för årets första Agility tävling. De är två stycken Agility klass 2 som ska köras idag och jag är taggad :) Hoppas Anette, som faktiskt är den som ska tävla, är lika taggad.
Träningarna har gått bra tycker jag men Nikita är som hon är så man vet aldrig :P
Lite tråkig att de är inomhus tävling men hellre de än regn i håret.

Lägger upp ett litet klipp från en av våra träningar i lotushallen.

fredag 24 februari 2012

En vecka kvar

Nästa lördag sätter de igång igen och "semestern" är slut. Ska bli skönt att börja jobba igen. Tiden har gått rätt fort detta året ändå. Bebisplanering och hallrenovering har gjort så man har haft att göra. Nu har jag ju kommit igång igen med min stickning och virkning så jag har att göra. Hallen är ju som sagt klar, nu ska de bara upp möbler och annat.

Jag hoppas få lite egentid den sista veckan och bara ta hand om mig och fixa med mitt handarbete. Nästa gång man är långledig (förutom helger) är man ju inte ensam längre ;)

onsdag 22 februari 2012

Lille skrutten

Idag fick vi se vår lille skrutt för första gången. De va en frisk liten bebis där inne. Har aldrig vart med om en underbarare känsla. Han låg där och sparka, vinka och sög på tummen. Helt underbart men samtidigt så overkligt. Kan inte förstå att de finns i mig, känns inte som man har en liten bebis där. Ville inte gå därifrån bara fortsätta titta på de lilla undret. Tyvärr va skrutten lite skygg för kameran och ville inte lägga sig i profil. Barnmorskan försökte vända och jag fick tillochmed upp och hoppa o shaka men utan resultat. Men lite bilder fick vi.
Kan inte smälta känslan..... underbart!

tisdag 21 februari 2012

UL

Längtar till imorn. Då ska vi på första ultraljudet :) då kanske de blir mer på riktigt.

Men först är de tapetsering och agility träning i lotushallen med finaste Anette, vilket jag oxå har längst efter :)

söndag 19 februari 2012

What the fudge?!

Tyckte de sved lite om tån i skon.

Finast i stan

Sådär ja! Nu är nästan hela hallen klar. Fattas lite tapet och en skvätt taklist annars är de nog den snyggaste hallen i stan. Är så kär i fondtapeten. Sååå snygg. Tackar bästa svärmor och plastsvärfar för all hjälp. Nu ska man bara hitta lite snygga kapphängare och annat.

Testade nya Marabou choklad saltlakrits idag. Riktigt god faktiskt :) om man gillar lakrits, som jag gör.

lördag 18 februari 2012

Kärlek och tårar

Whitney Houstons död är tragisk. En otrolig sångerska har lämnat oss. Jag kände inte så mycke när jag fick reda på de. Kände mer att de va väntat efter dom senaste åren av knark som tyvärr präglade hennes liv. Men när jag fick se Kevin Costners tal på hennes begravning ändrades allt. Hans vackra, kärleksfulla och glädjefyllda ord och minnen rörde mig till tårar. Jag förlät hennes handlingar. När han sa den de sista meningarna så brast de totalt. Tårarna rann. Så vackert och mäktigt!

Dax för fondtapet och mönsterpassning

fredag 17 februari 2012

torsdag 16 februari 2012

Damm damm och lite mer damm

Idag kom svärmor förbi och hon och jag satte igång med förberedelserna inför tapetseringen imorn. Fy farao vad dammigt de blev efter allt slipande men fint bidde de ;)
Nu dammsuger vi för 3:e gången ikväll sen ska de bara upp lite spackel och färg inför imorgon. Sen ska jag lägga min dammiga lilla rumpstump i badkaret.

Dennis satte igång med slippandet efter jobbet, med en öl i ena handen :) medans svärmor tog en välförtjänt vila.

tisdag 14 februari 2012

Myskväll

Tacos, glass och film!

Alla hjärtans dag!

Älskar min Dennis över allt annat. Han är mitt liv, min ängel, mitt hjärta..........min pingvin ;)

Vad ska man välja?!

Hade några mysiga timmar med min underbara svärmor idag. Först frukost på stålboms, sen en sväng på arbetsmässan och vidare på tapetjakt. Annika är superbra och ha med sig när man behöver inspiration. TACK! Nu är bara frågan vilken av de vi tycker om som ska upp på väggen. Finns så mycke snyggt!

måndag 13 februari 2012

Snart dax att få upp nya :)

App tips!

Vill tipsa om denna recept-app. Jag använder den dagligen. En massa bra recept från medlemmar och du kan själv lägga in dina recept. Recepten är lätta och supergoda. De bästa är att när du valt ett recept så kan du välja antal portioner och sen lägga alla ingredienser i varukorgen vilket hjälper dig att checka av när du handlar. Superbra!!!

Måndag

Nu har Torkie åkt hem igen och vi är åter 3. Otto står och spanar ut genom fönstret och jag sitter i soffan. Borde sätta igång med nått men de är segt. Vid 12.30 ska maten va klar för då kommer Dennis hem en stund. Tycker de är roligt att han kommer hem så känner man sig inte ensam och så har jag nått att göra på dagarna med att planera och laga mat :) Idag blir de kassler och ris.
Förhoppningsvis får vi tapetserat hallen till helgen. Vi drog ner de mesta av den gamla tapeten igår och konstigt nog känns de redan fräschare, behöver jag säga att vi inte tyckte om den gamla. Jag och svärmor ska kolla ut lite tapeter imorn. Jag borde egentligen fortsätta dra ner lite tapet, har ju inget bättre för mig.

Vill dela med mig av lite bilder från förra lördagen. De har ju vart helt underbart väder nu i flera dar, kallt (-20) men underbart :D Vi utnyttjade detta genom att dra ner till björkasjö med hundarna. Jag, mamma och anette gick ner med Otto, Torkie, Kellie och Nikita medans pappa, Dennis, Jonte, Loke och Jontes hund Bobbo körde ner och förberedde elden. Vi grillade korv och fläsk, drack varm choklad, kaffe och glögg MUMS! Hundarna hade jätteroligt och vi mös!

Bilderna är tagna av Anette, hon är superduktig fotograf. Ni kan hitta fler av hennes vackra bilder på hennes egna blogg netskifoto

fredag 10 februari 2012

Motionera

De är tur jag har mamma som kommer efter jobbet och drar ut mig på en promenad varje dag :) annars hade jag vart en riktig potatis :P

Ett nytt kapitel

Tänkte de va dags att damma av denna gamla blogg igen. Får alltid lusten tillbaka när jag är hemma under lågsäsongen, vill väll bara ha nått att pyssla me :)

Men nu tror jag att jag kommer fortsätta eftersom de kommer hända mycke framöver i mitt o älsklingens liv då vi två ska bli tre :) Till sommaren kommer nämligen, om allt går som de ska, våran lilla skrutt. Slutet på juli närmare bestämt.

Jag mår bra. Hade lite illamående dom första månaderna men sålänge jag åt så gick de bra. Nu känner jag knappt nått, känner faktiskt inte ens av att jag är gravid (fast jag hoppas inte de är på skoj för då måste jag börja banta :P) Tror de kommer kännas mer verkligt när vi väl gjort ultraljud om två veckor. Eftersom de inte känns på riktigt än så känns de lite konstigt att berätta för andra. Men nu vet ni ju :)


Vi valde denna bild för att berätta för alla på fejjan



Annars är de lugnt här hemma. Är hemma och väntar på att Martin ska ringa så jag får börja jobba igen.
Är hundvakt åt svärmors hund Torkie. Han har vart här i två veckor och åker hem på söndag igen. Otto och Torkie är som två småkillar som har pyjamas party. Så söta.