fredag 8 mars 2013

Älskade familj

Vincent med mormor och gammel morfar



Mat-krig

Vincent älskar gröt, välling och fruktpurén men maten tröttnar han oftast på efter hälften så man får lura honom och blanda ut den med purén. Men idag gick inte de heller. Det enda som fick han att sluta grina va att få äta själv, vilket resultera i kladdigt barn. De slutade med att både kläder och barn fick tvättas.

















onsdag 6 mars 2013

Nya hittepå

Vincent kommer på nya saker att göra hela tiden. Han har börjat vilja äta och dricka själv, dra i pappas hörlurar och stoppa in hela nappen i munnen, för att bara nämna några. Älskar den lilla klumpen ❤😍









Egentid

Förra torsdagen fick jag min första egentid sen Vincent föddes. Gjorde det enda rätta och begav mig till stan för att träffa bästa Frida som klippte och färgade mitt hår. kort blev de! Kändes fräscht såhär till våren. Har tappat jättemycket hår sen jag börja amma vilket känns sådär roligt 😕 men de växer väll ut de med.
På lördagen begav sig jag och Dennis till steak house i halmstad för god mat med finaste Anette, Krocket och Loke. Vincent fick stanna hemma med mormor och morfar.





Våren börjar sakta göra entré

De är fortfarande frostnätter men dagarna har varit underbara med massa sol det senaste. De bara spritter i kroppen av vårkänslor och jag längtar till solande och trädgårdsfix.




7 månader. Vart tar tiden vägen



5 månader kvar till 1 års dagen. Tiden går så fort. Nu kryper han och kan sitta och leka själv. Nu är de verkligen en liten människa man har här hemma, med egen vilja och allt där till ;P

Förlåt för den sega uppdateringen. Men här kommer en bildbomb.