tisdag 26 juni 2012

De va ett tag sen......

.......som jag skrev här. Har inte känt nån lust. Har hellre uppdaterat instagram eller fejjan. Men de blir väll kanske lite mer nu när jag inte jobbar lika mycke och snart går hem.
Det är ca fyra veckor kvar av graviditeten och jag längtar till lilla skrutten kommer ut. Jobbar 2 1/2 vecka till sen får de va nog. Mår fortfarande bra :) hade en vecka med foglossning för ett tag sen men de är oxå över nu. Tror de va när han fixerade sig som de kom. Sista föräldrargruppen va igår. Är glad att vi gick på den. Vi var ett riktigt roligt gäng och man lärde sig mycke. Tack vare den känner jag mig mycke säkrare inför förlossningen.

Mamma hämtade hem Solo för några veckor sen och nu är jag barnvakt :)
Han är ett riktigt litet busfrö så de är ingen lugn och ro precis. Tyvärr så låter han inte Otto va utan attackerar honom, de är väll de största problemet.
Just nu sitter vi tre hemma i Drejaregården och njuter av den lilla sol som faktiskt tittar fram. Solen är inget vi är bortskämda med än så länge denna sommar. De känns bättre att ha hundarna här än i lägenheten eftersom de finns större ytor här. De ryker så lät ihop hemma.

I lördags fyllde Loke 4 år. De firade med att dra till Liseberg. Vädret va perfekt. Lagom varmt utan regn. Ingen av oss åkte nått "vuxet" men de va jättemysigt att se loke ha kul och äta glass m.m. Dennis va ute på segertåg och vann 3 stjärnvinster och 2 små påsar godis. Helt sanslöst! Nu har vi 3 kg chips, 2 kg Marabou choklad och 2 kg kexchoklad hemma som skriker efter oss. Och jag som ska va hemma så mycke nu :P