torsdag 31 mars 2011

Längtar!

Idag kom biljetterna till årets roligaste kväll :D



onsdag 30 mars 2011

söndag 27 mars 2011

fredag 25 mars 2011

iPad 2

Kl 17 släpps Ipad2. Vi va där 15.30 och vi va först :)
Hade en supertrevlig expedit som hämta varsin stol åt oss så vi slapp stå i 1 o en halv timme.
Exteraplus till dom :D

Tillslut va vi 4 som köa varav en gav upp när hon fick reda på att där bara fanns 64 gig wifi+3G till försäljning.
De va bara vi 3 fram till 17. Fick senare reda på att dom bara hade fått in 3 st att sälja, så de va nog tur att vi va ute i god tid ändå.







Sol!

Man blir så glad när solen skiner. Man får så mycke energi.
Otto njuter oxå av solen.



torsdag 24 mars 2011

Unna sig

Testade zumba idag och ja, svetten rann :p blir nog lite dancing varje dag.

Ikväll myste vi till de lite med ost, kex och vin. Mums.





tisdag 22 mars 2011

Tisdagsmys

Hamnade i soffan idag efter jobbet och började titta på en riktigt varm och tänkvärd film. The answer man. Handlade om 3 personer vars liv sammanförs och som alla va vilsna i sitt liv och hade frågor, men hade svar till de andra. Den innehöll lite romantik och en massa frågor och svar som iallafall fick mitt lilla huvud att tänka. en lagom film som fick mig att må bra.



Nu är jag och älskling på väg till Vbg för pizza. Moms moms

måndag 21 mars 2011

söndag 20 mars 2011

God morgon

Måndag morgon. Jobbat hela helgen så egentligen är de väll torsdag i mitt huvud :p Är trött som en liten fis. Kl är 05.50 och sitter o vaknar till. Rätt skönt med tidig vecka, man kommer ju hem i tid och så är de så lugnt o skönt här på morgonen. Men de är lika skönt med sen då man känner sig mer utvilad.
Nä nu får man ta sin truck o göra lite nytta fram till frukost, vilket är de bästa på hela dagen :)



fredag 18 mars 2011

Kinect och zumba

Idag införskaffade jag mig kinect och zumba :D
Förhoppningsvis blir detta rolig träning! De lilla jag testat har redan gjort mig super svettig! Och alla andra oxå som testat. Imorn ska jag ge mig på ett riktigt zumba pass.




På söndag ska vi fira Dennis så idag blev de även lite tårtabak :) After Eight tårta bjuds de på.



Par sökes

18 st sockar söker en partner att dela vardagen med. Alla har sin egen stil och söker den som har samma intresse i form o färg. Gärna hela och rena.



torsdag 17 mars 2011

Beach 2011

Resan till Thailand har verkligen fått mig peppad på beach 2011. Tyvärr har förkylning satt lite stop för de hela men så fort den sticker så är jag på gång.
Började året med långa och raska promenader vilket jag kommer fortsätta med på mina lediga dagar. När jag jobbar kommer jag cykla till o från jobbet när mina tider passar. Jag kommer även köra lite styrkeövningar och tror jag kommer hålla mig till dom i videon nedanför. Videon är filmad av en bloggare som jag följer, Phillip Lailani. Han en är en PT från stockholm som bloggar om träning och hälsa. Mycket bra blogg. I videon ser ni oxå bloggaren Katrin Zytomierska. Tillsammans med denna träning kommer jag försöka äta mat med lite kolhydrater vilket ofta är boven till sötsug.
Så nu vet ni :)
Någon mer som ska komma i form?


onsdag 16 mars 2011

Härliga sol

Solen skiner ute på en molnfri himmel. De är magiskt! Jag känner hur energin samlar sig inom mig. Eftersom de är min sena vecka så skulle jag egentligen cyklat till jobbet men förkylningen sätter stopp för de. Annars hade de vart perfekt väder. De ska bli härligt till sommarn när man kan trampa iväg i bara linne o kortbyxor. Hoppas att vädret håller i sig till fredag då jag är ledig o kan va ute. Men idag är de in i de stora gula huset igen, tur att de blåser så förbannat ute för de känns lite bättre att va inne då :p



måndag 14 mars 2011

Grattis min älskade Dennis!

Idag fyller min älskling 26. Grattis Dennis! Eftersom han jobbar tidigt och ska till frissan ikväll och jag jobbar stängning så firade vi redan igår kväll, bara han o jag. Jag hade vart inne i stan o köpt en tårta, chokladmousse med nötbotten och mangofyllning.
En rolig grej hände förresten när jag va i stan. Hela vägen in tänkte jag att jag borde nog inte köra för jag kände mig fortfarande yr efter förkylningen, kände mig lite full helt enkelt :p Tror ni inte att jag blir stoppad för nykterhetskontroll :D kunde inte hålla mig för skratt när dom vinka in mig. Men såklart va jag spiknykter.

Fick en liten halleluja moment igår me när mina smaklökar vakna till liv igen :D perfekt när de vankades tårta.

Nä nu dags för annat för sen bär de av till jobbet, Äntligen. Är inte helt hundra än men mycke bättre än i helgen.

Paketen :)



Innehållet :)





Spelrummet är nu komplett

Nu känns de som spelrummet är helt färdigt. Vi har slängt ut datorn och de gamla dvd möblerna o hängt upp nya hyllor där vi samlat alla våra dvder o spel.
Riktigt Najs!



218 filmer o serier och 103 spel har vi samlat på oss. En fin samling.





Och på en av högtalarna står Sam Fisher och håller ställningarna ;)



Äntligen

Nu äntligen har smärtan i bihålorna släppt. Befrielse! Men snorigt är de fortfarande och lukt o smak har jag ingen :( lite yrt i huvet är de oxå men bättre. Ska försöka gå till jobbet imorn, orkar inte ligga här mer.
De här med att inte ha nån smak är ju värdelöst. En dag kan ju gå bra men detta är 3e dagen. Satt o kolla på matprogram o de vattnade sig i munnen. Man är inte så hungrig annars när man vet att de inte smakar nått. Tror de är därför jag äter då mycke för jag älskat mat, smaken av mat. Nu äter jag tills jag är mätt, vilket faktiskt inte är så mycke. Hade jag tappat smaken för evigt hade jag nog gått ner i vikt, inget mer onödigt ätande. Men va deppigt de hade vart, de är ju en sån njutning att få äta god mat. Halva nöjet av att få leva är god mat.



fredag 11 mars 2011

258

Nu när snön har återvänt och man sitter här och snörvlar så längtar man till Thailand ännu mer.
Men håll ut. De är bara 258 dagar kvar (pust) och därimellan vår och sommar (hoppas jag).
Men för nu får bilderna från min och moster Smulans resa 2007 värma mig.



Och här är de underbara männsikorna som vi lärde känna där nere. Tyskarna Franjo och Sabina. Och den Thailändska familjen med bl.a. Ron, Bird, Ben, Bam, Bo och Mr Cat






Meducin



Detta är dagens medecin :)

Kan jang och Alvedon är också några av huskurerna. Tror inte att choklad och desperate houswifes hjälper mot förkylingen, men de gör mig gladare :)
Att jag har världens bästa älskling som ställer upp och gör te åt mig hjälper oxå. Jag är så lyckligt lottad!
Jag älskar dig Dennis!

Färdig!

Är helt slut. Förkylningen har ockuperat mitt huvud. De känns som jag har bomull i öronen o runt huvudet och de värker i bihålorna, ögonen, huvet, halsen och käkarna.
Nästäppan har släppt idag iallafall och de känns som allt är på väg ut. Förhoppningsvis kan jag jobba igen imorn, om värken släpper vill säga.

Renoveringen är färdig. Vi lyckades göra allt på en dag :) både spackla o måla både tak, lister o väggar. Jag hann tillomed åka iväg o röja ut salongen. Skönt att de är över nu.






torsdag 10 mars 2011

Bästa reklamen

Här kommer ett till klipp när vi ändå håller på.
Detta är en reklamfilm som visades på Super Bowl 2011. Den är bara störtskön!

Lite skönhetstips ;)

Detta klippet är bara för sött. De är en 5 årig flicka som ger lite skönhetstipps.
Bakgrunden till klippet är att hennes storasyster lägger ut klipp på youtube där hon ger olika tips, och lillasyster vill ju inte vara sämre, så här har ni hennes tips. Kanske lite osammanhängande ibland men jag lovar: "she loves her produkts!"




Detta klippet hitta jag på fokis.se. Det är en underbar blogg som jag följer.

Kram på er!

onsdag 9 mars 2011

Renovering

De är full rusch hemma nu. Hallen har storstädats och fått ny förvaring till vantar o annat. Även sovrummet har fått lite mer klädförvaring.
Nu är vi i full fart med vardagsrummet, taket o listerna är målade. Efter maten är de dags för väggarna.
De är lite trångt hemma just nu. Båda sofforna står i hallen och tv, tv bord o bord står i sovrummet. De är inte de lättaste att ta sig till toa o kök :p







torsdag 3 mars 2011

Kvällsfika

Hemmagjorda kolakakor och pepparmintste. Mums!



Sista dagen hemma

Idag är sista arbetslösa/semester dagen. De har firats med en massa slappande. Men jag har gjort lite nyttigt oxå. Hunnit med både promenad och tvättning.
De ska bli riktigt skönt att börja jobba igen, få arbeta och träffa alla Goa människor. Kanske inte säger de om några månader men de är då. Jag har ju alltid november att se fram när jobbet känns trögt :) längtar!!
Jag hoppas bara att min träningsmotivation håller i sig nu när jag börjar jobba. Har en tendens att bli för trött efter jobbet och hellre
ligger i soffan och umgås med älskling. Som tur är har jag ingen bil så de kommer bli några mil på cykeln när jag ska till jobbet.

De blev middag i bäddsoffan idag :) tyckte jag förtjäna de. Och ikväll blir de kolakakor med älskling (fast att de inte är lördag :p)



Imorn är de tebax till de här stället.



tisdag 1 mars 2011

Umgås

Idag har jag och Otto vart hos Mikaela i Glommen nästan hela dagen. De blev en supermysig dag med massa prat. Vi hann nog inte med hälften av allt vi hade att prata om. En promenad i fina glommen blev de oxå.
Jag hoppas verkligen vi gör om de snart igen.