lördag 7 mars 2009

En dag med gymnastik, födelsedagar, vårtecken och trötthet

Idag vaknade jag och kände mig totalt slut i hela kroppen. Min hals och lungor gjorde lite ont och jag ville absolut inte gå upp, bara sova vidare. Är det en förkylning som håller på att komma över mig??

Tyvärr va jag tvungen att kliva upp ur den goa sängen för att åka till Varberg. Mina kusiner har och ska fylla år och idag var det kalas för dom båda så vi behövde handla presenter (man är ju alltid ute i god tid :) men vi visste vad vi skulle köpa iallafall )

Efter shopping begav vi oss till Hjortsbergsskolan där min kusin Lisa idag tävlade i gymnastik. Dom var jätteduktiga och man undrar hur fasiken dom gör när dom så smidigt flyger över plintar och annat medans man själv sitter och känner sig som ett kassaskåp :P

Våren börjar äntligen närma sig och varje dag försöker jag hitta nya vårtecken att värma mig med. Jag älskar vinter men tyvärr har ju snön svikit oss och slask är ingen hitt så våren är efterlängtad nu. Så idag plockade jag bort granriset i mina rabatter för att se om någon av mina vårlökar som jag satte i höstas har börjat titta upp......och det hade dom :)

Inte nog med alla fina snödroppar som har kommit upp vid muren lite här och var så har även tulpanernas gröna blad börjat att sticka upp. Det är så härligt med våren när allt så sakta börjar vakna till liv igen efter sin vintersömn.



Skulle varit på 25-års fest ikväll i Okome bygdegård, men som sagt så känner jag mig inte på topp så det blev ett litet mindre kalas med middag hos mina kusiner.
Kvällen avslutades med att testa mitt nyinköppta GH World Tour.


Men nu ska jag göra mig iordning för natten och gå upp och lägga mig brevid dom som betyder allt för mig, Dennis och Otto :)

Skulle lagt upp bilder från min dag men tyvärr så krånglar de för mig så jag får inte upp några :(


Natti Natti