onsdag 18 februari 2009

Jag ser de snöar






Igår gick en fläkmotor sönder i ugnen på jobbet vilket gör att vi inte kan jobba försen det är lagat. Så nu sitter jag här hemma och har en härlig morgon. Har precis ätit en god frukost och värmer mig nu framför brasan. Ska snart ta med mig Otto ut i snön på en promenad. Otto älskar verkligen snö. Han springer runt och slänger sig i drivorna som en liten tok :P



Senare idag ska jag packa ihop det sista inför min visning ikväll. Jag är konsult åt ett företag som heter Party Lite. Vi säljer ljus, heminredning och även en del spa-produkter, så jag åker hem till personer och har ljuspartyn. Det är ett jätteroligt extajobb. Så är någon intresserad av att vara värdinna för ett party så säg bara till :)



Kanske att jag även ska börja röja i huset idag. Vi ska nämligen bli fler här hemma. Min älskade Dennis ska flytta in och då behöver jag röja undan lite av mina grejer så att det finns plats för hans. Det ska bli jättkul och jag längtar till dagen då han bor här.




Här är lite kort på min älskade lilla Otto.
Inte dom bästa korten men han är söt ändå :)





Vill också sända en tanke till familjens hund Kingen som i tisdags åkte till hundhimmlen. Ska lägga upp en bild på honom så fort jag får hämtat ett kort från min gammla dator.

söndag 15 februari 2009

Bilder

Här kommer lite fina bilder som jag har tagit med min lilla Olympus. Funderar på att förstora upp någon av bilderna och hänga upp här hemma.







lördag 14 februari 2009

Bil til salu







Snart får vi tillökning i familjen. Min älskade Dennis ska nämligen skaffa sig en Volvo C30. Vi var och kollade på den idag och även jag blev lite små förälskad :) Det är en svart sportmodell.
Men ska man köpa ny måste man göra sig av med den gamla. Så efter att vi kört igenom biltvätten begav vi oss till hamnen i Glommen för att ta fina bilder som nu finns att beundra på blocket (självklart använde jag min nya fina kamera)
När detta va gjort begav vi oss hem till mig och hämta upp Betty (min fina Audi a4)
Även hon ska tyvärr säljas,ag behöver byta upp mig. Så efter att vi åkt igenom biltvätten ännu en gång begav vi oss till Glommen, igen :)
Massa fina bilder på våra bilar blev. Är du kanske intresserad av en silvrig Peugeot 206 -01 eller en blå Audi A4 2.0 tdi -96 så är det bara att höra av dig.

Idag är det Alla Hjärtans Dag. Det har vi firat med en god middag bestående av stekt fläskflieé med potatisgratäng och ananaspaj med vaniljglass till efterrätt. MUMS va gott!!! Kvällen kommer att fortsätta med kramar och mys i soffan framför en film eller två och en Marabou
Amigo :)


Kramar

onsdag 11 februari 2009

Nu ska de städas

Idag va jag bjuden på städparty hos min vän och Party Litekolega Ingela. Som alltid me homepartyn så är man lite skeptisk när man kommer dit (även om jag är konsult själv och håller egna homepartyn :P ).
Men som alltid så blev jag intresserad av produkterna.
De är ett städföretag som kommer från Danmark ursprungligen. Alla deras produkter är miljövänliga och innehåller inga kemikalier, de är ju superbra med tanke på dagens miljöförstöring. Dom är så bra så man kan till och med äta produkterna utan att skadas, (fast jag skulle väll inte rekomendera att stoppa d i munnen när d finns så mycke annan god MAT att äta) vilket är väldigt bra om man har små barn i huset som vill testa att äta på allt.
Men hur kan detta då funka undrar du....jo d ska jag berätta. De är molekyler i som "äter" upp smutsen, låter knas men funkar :)
Så jag slösade lite pengar på moppar o annat, så nu ska här städas.
Tyckte detta va så intressant att jag bokade ett eget party hemma hos mig.

Så onsdagen den 4 mars är den som vill välkommen hem till mig på städparty kl 18.30, meddela bara mig innan så jag vet hur många vi blir.

Idag fick jag oxå receptet på en supergo paj, Ananas Paj. Har aldrig ätit en så fräsch o go paj. Måste provas :)
Tack Ingela

Kram

tisdag 10 februari 2009

Väntar på nästa bild...

Fotografering är ett stort intresse i mitt liv och jag har alltid med mig en kamera vart jag än är. Köpte för flera år sen en digital systemkamera för att kunna utvidga mitt fotande från den lilla kompaktkameran jag först hade. Men ska jag va helt ärlig har jag inte vart helt nöjd med den. Det var ett fast objektiv på den vilket jag inte vill ha eftersom jag vill kunna variera mitt fotande och blixten har inte gett bra bilder i mörker (vilket jag enkelt skulle kunna fixa om jag köpte en extra blixt, men jag är lite lat :P) Men den har hängt me och det har blivit några bra bilder under åren.
Efter att ha varit i Thailand hösten -07 och haft GRYMT kul i havet med en vattentät engångskamera bestämde jag mig för att hitta en vattentät digitalkamera......och de gjorde jag :)
Min olympus vattentäta, dammtåliga, stötsäkra m.m. kamera är ett av det bästa köp jag gjort. Den är alltid med mig vart jag än är och tar riktigt bra kort, och så är den ju som gjord för mig som tappar allt i backen :P Jag längtar efter att få åka ner till Thailand igen för att testa den i de tropiska havet (psst Dennis.....vi åker nu ;) )

Trodde jag skulle klara mig rätt länge med min lilla olympus, har inte letat efter en ny systemkamera.........men jag hade fel.
Igår köpte jag en. Vill bara säga TACK Anette för att jag fick köpa denna underbara kamera av dig :) Den är ju helt fantastisk. Jag LÄNGTAR så mycke efter finare väder så jag kan gå ut och fota. Min förra systemkamera är ju ingenting mot denna Canon. Försöker nu så smått lära känna kameran lite o luska ut alla finesser den har (den är inte enkel) och än så länge är d bara Otto som hamnat på kort.

Kramar! (kommer snart lägga upp bilder på detta inlägg från alla kameror)

lördag 7 februari 2009

Då har man börjat blogga...

Jaha, då är man här. Inne och skriver på sin första egna blogg.

Har aldrig riktigt kommit in i de här med bloggar. Förutom några få vänners bloggar så är de inget jag brukar läsa. Men jag kände att det är en möjlighet att få skriva av mig av mina tankar och händelser i livet.



Namnet "Huvudet fullt av irrbloss" tog jag för att de snurrar runt mycke i mitt lilla huvud. Irrbloss är små mystiska ljus på hedar, myrer och kärr.

Förr trodde man att de var själar av människor som utfört lika mycket ont som gott i livet och därför varken kommit till himlen eller helvetet. En annan uppfattning var att de skulle vara personer som lurats att gå ned sig i myrar och sedan efter sin död stigit upp som ett irrbloss, för evigt dansande runt platsen där de dött, ledande andra vilsna människor antingen till säkerhet eller till deras död. (Wikipedia)

Irrbloss är även namnet på våran grupp som jag tillhör i Party Lite (berättar mer om Party Lite senare) och sen är jag väll kanske ett litet förvirrat ljussken i vardagen och då är väll irrbloss ett jättebra namn :)



Min blogg kommer fyllas av min vardag, min kärlek, jobb, Party Lite, mina tankar, bilder från mitt liv och allt annat som formar mitt liv.